Koulutukset

Tässä voit selata yritykseni tilin kehityksen ensimmäisen 8kk ajalta, kun aloitin markkinoinnin TikTokissa:

Juoksevafiksari on aloitettu täysin tyhjästä ilman lainaa, tunnettavuutta tai suhteita.
Itse olin ollut TikTokissa selailemassa videoita jo vuosia ennen yritystä, joten markkinointikanava oli helppo valinta: TikTok on tällä hetkellä ladatuimpia somealustoja ja yrityksen pitää näkyä siellä missä asiakkaatkin ovat! Vuonna 2022 tehdyssä tutkimuksessa TikTokia ladattiin jo enemmän kun Facebookia.

Kautta historian yritykset ovat käyttäneet sadoista euroista jopa satoihin tuhansiin euroihin markkinointiin rahaa: tv-mainokset, lehtimainokset, radiomainokset... nykyään kyseiset kanavat jäävät sosiaalisen median jalkoihin, jossa näkyvyys on jopa paljon suurempaa, ilmaiseksi! 

Miksi juuri tämä koulutus?

Yritykseni ensimmäinen vuosi meni ilman markkinointia, jonka jälkeen aloin mainostamaan aktiivisesti TikTokissa. Tämän johdosta liikevaihtoon tuli jo ensimmäisen mainostusvuoden jälkeen satojen prosenttien kasvu.

Seuraajia on kertynyt jo yli 50 tuhatta ja näyttökertoja videoilla on miljoonan luokkaa viikottain, tämähän tekee videoille katselukertoja n. 4 miljoonaa kuukaudessa, joka on huikea määrä tässä meidän 5,5 miljoonan ihmisen asuttamassa Suomessa! Kaikki tämä on täysin ilmaista markkinointia orgaanisen näkyvyyden ansiosta. Tämän lisäksi seuraajakunta kasvaa päivittäin, joten ei se vielä tähän jää :)

Tulokset siis puhukoon puolestaan, olen kokeillut itse asiat läpi mikä toimii ja mikä ei!

Autonhoitoala on yksi vaikeimmista aloista saada näkymään, etenkin näin pienessä maassa jossa autokanta on vanhahkoa eikä autonhoito ole se yleisin harrastus. On siis huikeaa että TikTokissa näin moni on päätynyt seuraamaan autonhoitoalan yrityksen tiliä! 

Kaikista helpoimpia aloja TikTokissa on ne, mitä ihmiset tarvitsevat joka päivä! Hyvänä esimerkkinä toimii ruokakaupat ja ravintolat: ihmiset tarvitsevat ruokaa. Lisäksi jos asiakaskuntaasi ei ole rajattu tiettyyn ikäryhmään, kasvu on jälleen kerran helpompaa! Esimerkiksi juuri oman yritykseni ala rajaa asiakaskunnan heihin, joilla on ajoneuvo tai työkone puhdistettavaksi, kun taas vaikka jäätelökioskilla voi nauttia ihanista kesäpäivän herkuista oli sitten nuori tai varttuneempi :) 

Tästä pääsemme siihen, että mitä yleisempi yrityksesi toimiala on, sitä tarpeellisempi somenäkyvyys on! Kilpailu on erittäin kovaa esimerkiksi ravintola-alalla, mutta erottumalla joukosta hyvällä markkinoinnilla (sekä ruualla!) asiakaskunta on lähestulkoon rajaton. 

Olen testannut monet eri #temput, musiikit, trendit ynnä muut vastaavat läpi ja tämä koulutus ei niistä kerro, näistä suurin osa on jopa täysin hyödyttömiä vinkkejä TikTokin algoritmin uudistuksen jälkeen. Perehdytään nyt siis siihen miten voit luoda sitä aidosti kiinnostavaa sisältöä, joka saa näkyvyyttä orgaanisesti, samalla kun saat yritykselle sitä kautta unelma-asiakkaat!  
Koulutus on yritykseltä yritykselle. Ymmärrän yrityksen haasteet TikTokissa, joita ei tule vastaan vaikuttajilla jotka ovat siellä henkilönä. Samoja haasteita ei ole myöskään Facebookissa tai Instagramissa, koska kyseiset somealustat ovat käyttäjäkunnaltaan hyvin erilaista.

Koulutusta on kysytty paljon ja nyt on se aika kun haluan auttaa muitakin yrityksiä menestymään TikTok markkinoinnissa, jakamalla tietoni ja kokemukseni kyseisestä kanavasta. Nyt sinulla on mahdollisuus saada todella kattava koulutus, jolla myös sinä saat tuloksia!

Mitä koulutukseen sisältyy?

Tulemme käymään koulutuksen aikana läpi mm:

 • Miksi yrityksen kannattaa olla TikTokissa?
 • Millainen sisältö toimii parhaiten?
 • TikTok kanavakulttuuri
 • Miten voit saada näkyvyyttä TikTokissa
 • Kanavalla saavutettavat kohderyhmät
 • Mikä itselläni on toiminut ja miksi
 • Mitkä voisi olla juuri sinun yrityksellesi hyviä keinoja markkinoida
 • Mitä videoissa kannattaa tehdä
 • Miten saada pienillä asioilla yrityksen markkinoinnista hieman kiinnostavampi asiakkaille
 • Millä tavoin voit löytää unelma-asiakkaasi
 • Vastaan myös kaikkiin kysymyksiin mitä koulutuksen aikana herää!

Koulutus toteutetaan yksityiskoulutuksena Teamsin välityksellä. Samasta yrityksestä saa tulla mukaan useampi osallistuja, kuitenkin max. 4 henkilöä. Kysy tarjous isommalle ryhmälle!
Kesto vaihtelee sen mukaan kuinka paljon tulee kysyttävää ja läpikäytäviä aiheita, mutta aikaa kannattaa varata ainakin 3h.

Koulutuksen jälkeen saat vielä tiivistelmän sähköpostiisi ja n. muutaman viikon kuluttua (riippuen kuinka ahkerasti olet TikTokissa mainostanut) käymme vielä yksityisen Teams palaverin. Silloin käymme läpi toteutettua markkinointia kanavassa: mitä hyvää videoissa on, miksi toinen on menestynyt kun toinen ei, onko jotain parannettavaa tai muuta palautetta :)

Tarvitsetko apua autonhoidossa?

 • Yksityisneuvonta teams videopuheluna jolloin voit esim. näyttää ongelmakohdat mihin apua tarvitsee! 69€/h.
 • Koulutuspäivä esimerkiksi yrityksille, joilla työntekijät huolehtivat autonpuhdistuksesta yrityksen omissa tiloissa. Käymme läpi koko autonpuhdistusprosessin: ulkopesu, pien-, suolan- ja raudanpoisto, sisäpuhdistus, penkkien pesu ja auton vahaus. Lisäksi käymme läpi miksi mitäkin pitää tehdä ja mitä voi käydä jos sitä ei tehdä.
 • Pikakurssi soveltuu tietyn asian opetteluun. Haluatko pestä itse penkit, mutta et tiedä miten se kannattaisi tehdä ja miten saat mahdollisimman hyvää tulosta? Tulen opettamaan tämän tekemisen, jonka jälkeen osaat jatkossakin tehdä työn itsenäisesti hyvin.