Koulutukset

Tässä voit selata yritykseni tilin kehityksen ensimmäisen 8kk ajalta, kun aloitin markkinoinnin TikTokissa:

Juoksevafiksari on aloitettu täysin tyhjästä ilman lainaa, tunnettavuutta tai suhteita.
Itse olin ollut TikTokissa selailemassa videoita jo vuosia ennen yritystä, joten markkinointikanava oli helppo valinta: TikTok on tällä hetkellä ladatuimpia somealustoja ja yrityksen pitää näkyä siellä missä asiakkaatkin ovat! Vuonna 2022 tehdyssä tutkimuksessa TikTokia ladattiin jo enemmän kun Facebookia.

Kautta historian yritykset ovat käyttäneet sadoista euroista jopa satoihin tuhansiin euroihin markkinointiin rahaa: tv-mainokset, lehtimainokset, radiomainokset... nykyään kyseiset kanavat jäävät sosiaalisen median jalkoihin, jossa näkyvyys on jopa paljon suurempaa, ilmaiseksi! 

Miksi juuri tämä valmennus?

Yritykseni ensimmäinen vuosi meni ilman markkinointia, jonka jälkeen aloin mainostamaan aktiivisesti TikTokissa. Tämän johdosta liikevaihtoon tuli jo ensimmäisen mainostusvuoden jälkeen satojen prosenttien kasvu.

Seuraajia on kertynyt jo yli 60 tuhatta ja näyttökertoja videoilla on miljoonan luokkaa viikottain, tämähän tekee videoille katselukertoja n. 4 miljoonaa kuukaudessa, joka on huikea määrä tässä meidän 5,5 miljoonan ihmisen asuttamassa Suomessa! Kaikki tämä on täysin ilmaista markkinointia orgaanisen näkyvyyden ansiosta. Tämän lisäksi seuraajakunta kasvaa päivittäin, joten ei se vielä tähän jää :) monet miettii että onko omaa kohderyhmää TikTokissa ja eikö se ole vain lapsille? Omasta kokemuksesta voin sanoa että varmasti on, eikä sovellus ole vain lasten käytössä. Omassa asiakaskunnassa joka on tullut TikTokin kautta on jopa eläkeiän saavuttaneita ja mm. paljon eri alojen yrityksiä. 

Tulokset siis puhukoon puolestaan, olen kokeillut itse asiat läpi mikä toimii ja mikä ei!

Autonhoitoala on yksi vaikeimmista aloista saada näkymään, etenkin näin pienessä maassa jossa autokanta on vanhahkoa eikä autonhoito ole se yleisin harrastus. On siis huikeaa että TikTokissa näin moni on päätynyt seuraamaan autonhoitoalan yrityksen tiliä! 


Olen testannut monet eri #temput, musiikit, trendit ynnä muut vastaavat läpi ja tämä valmennus ei niistä kerro, näistä suurin osa on jopa täysin hyödyttömiä vinkkejä TikTokin algoritmin uudistuksen jälkeen. Perehdytään nyt siis siihen miten voit luoda sitä aidosti kiinnostavaa sisältöä, joka saa näkyvyyttä orgaanisesti, samalla kun saat yritykselle sitä kautta unelma-asiakkaat!  
Valmennus on yritykseltä yritykselle. Ymmärrän yrityksen haasteet TikTokissa, joita ei tule vastaan vaikuttajilla jotka ovat siellä henkilönä. Samoja haasteita ei ole myöskään Facebookissa tai Instagramissa, koska kyseiset somealustat ovat käyttäjäkunnaltaan hyvin erilaista.

Valmennusta on kysytty paljon ja nyt on se aika kun haluan auttaa muitakin yrityksiä menestymään TikTok markkinoinnissa, jakamalla tietoni ja kokemukseni kyseisestä kanavasta. Nyt sinulla on mahdollisuus saada todella kattava valmennus, jolla myös sinä saat tuloksia!

Mitä valmennukseen sisältyy?

Tulemme käymään valmennuksen aikana läpi mm:

 • Miksi yrityksen kannattaa olla TikTokissa?
 • Millainen sisältö toimii parhaiten?
 • TikTok kanavakulttuuri
 • Miten voit saada näkyvyyttä TikTokissa
 • Kanavalla saavutettavat kohderyhmät
 • Mikä itselläni on toiminut ja miksi
 • Mitkä voisi olla juuri sinun yrityksellesi hyviä keinoja markkinoida
 • Mitä videoissa kannattaa tehdä
 • Miten saada pienillä asioilla yrityksen markkinoinnista hieman kiinnostavampi asiakkaille
 • Millä tavoin voit löytää unelma-asiakkaasi
 • Vastaan myös kaikkiin kysymyksiin mitä valmennuksen aikana herää!

Valmennus toteutetaan yksityiskoulutuksena Teamsin välityksellä. Samasta yrityksestä saa tulla mukaan useampi osallistuja, kuitenkin max. 4 henkilöä. Kysy tarjous isommalle ryhmälle!
Kesto vaihtelee sen mukaan kuinka paljon tulee kysyttävää ja läpikäytäviä aiheita, mutta aikaa kannattaa varata ainakin 3h.

Valmennuksen jälkeen saat vielä tiivistelmän sähköpostiisi ja n. muutaman viikon kuluttua (riippuen kuinka ahkerasti olet TikTokissa mainostanut) käymme vielä yksityisen Teams palaverin. Silloin käymme läpi toteutettua markkinointia kanavassa: mitä hyvää videoissa on, miksi toinen on menestynyt kun toinen ei, onko jotain parannettavaa tai muuta palautetta :)

Tarvitsetko apua autonhoidossa?

 • Yksityisneuvonta teams videopuheluna jolloin voit esim. näyttää ongelmakohdat mihin apua tarvitsee! 69€/h.
 • Koulutuspäivä esimerkiksi yrityksille, joilla työntekijät huolehtivat autonpuhdistuksesta yrityksen omissa tiloissa. Käymme läpi koko autonpuhdistusprosessin: ulkopesu, pien-, suolan- ja raudanpoisto, sisäpuhdistus, penkkien pesu ja auton vahaus. Lisäksi käymme läpi miksi mitäkin pitää tehdä ja mitä voi käydä jos sitä ei tehdä.
 • Pikakurssi soveltuu tietyn asian opetteluun. Haluatko pestä itse penkit, mutta et tiedä miten se kannattaisi tehdä ja miten saat mahdollisimman hyvää tulosta? Tulen opettamaan tämän tekemisen, jonka jälkeen osaat jatkossakin tehdä työn itsenäisesti hyvin.