TikTok valmennus yrityksille

"Tilasin TikTok koulutuksen Teamsin välityksellä. Sain paljon uusia ideoita sekä ahaa-elämyksiä videoihin, joita aiomme hyödyntää yrityksessämme. Koulutuksessa jaetut vinkit perustuvat omaan kokemukseen ja testaukseen, joten niitä voi hyvin mielin lähteä kokeilemaan omallakin tilillä. Suosittelen koulutusta kaikille TikTok uraansa aloitteleville, sparrausta kaipaaville tai vanhoillekin konkareille, jotka kaipaavat tietojen päivitystä."

- Veera-Amnelin Kylämäki

TikTok on tällä hetkellä ladatuin somealusta ja yrityksen pitää näkyä siellä missä asiakkaatkin ovat!  Itse tehdyllä mainonnalla saat melkein aina parempia tuloksia, kun ulkoistamalla sen. 

Mitä valmennukseen sisältyy? 

Keskitymme TikTokin orgaanisen (ei-maksetun) näkyvyyden parantamiseen. Tämä on yrityksen markkinoinnissa erittäin suuri etu, koska markkinointikulut saadaan alas. Emme myöskään tarvitse järjestelmäkameraa, ammattilaisia editoimaan videoita tai näyttelijöitä: oma puhelin ja halu markkinoida riittää! 

Tulemme käymään valmennuksen aikana läpi mm:

 • Miksi yrityksen kannattaa olla TikTokissa? 
 • Millainen sisältö toimii parhaiten?
 • TikTok kanavakulttuuri
 • Miten voit saada näkyvyyttä TikTokissa
 • Kanavalla saavutettavat kohderyhmät 
 • Mikä itselläni on toiminut ja miksi 
 • Mitkä voisi olla juuri sinun yrityksellesi hyviä keinoja markkinoida 
 • Mitä videoissa kannattaa tehdä
 • Miten saada pienillä asioilla yrityksen markkinoinnista hieman kiinnostavampi asiakkaille
 • Millä tavoin voit löytää unelma-asiakkaasi
 • Vastaan myös kaikkiin kysymyksiin mitä valmennuksen aikana herää!

Valmennus toteutetaan Teamsin välityksellä. Yksityisessä valmennuksessa samasta yrityksestä saa tulla mukaan useampi osallistuja, kuitenkin max. 4 henkilöä. 

 •  Miksi juuri tämä valmennus? Lue lisää valmennuksesta sekä kokemuksestani   TÄSTÄ     

Valmennuksen jälkeen saat vielä tiivistelmän sähköpostiisi ja n. muutaman viikon kuluttua (riippuen kuinka ahkerasti olet TikTokissa mainostanut) käymme vielä yksityisen Teams palaverin. Silloin käymme läpi toteutettua markkinointia kanavassa: mitä hyvää videoissa on, miksi toinen on menestynyt kun toinen ei, onko jotain parannettavaa tai muuta palautetta :) 

 Yksityinen valmennus: Valmennukseen osallistuu vain sinun yrityksesi, jolla saadaan paljon tehokkaampi valmennus aikaiseksi, koska voimme käyttää 100% ajasta juuri sinun yrityksen markkinoinnin edistämiseen. Käymme läpi mitkä ovat hyviä markkinointitapoja juuri sinun yritykselle ja miten sinun yrityksesi videoista saadaan toimivia. Saatte valita valmennukselle teidän aikatauluun sopivan päivän. 

Yritysasiakkaana saat valmennuksen myös laskulla. Voit tilata valmennuksen myös allaolevalta lomakkeelta tai soittamalla 0417433804.


Valitse variaatio:

399,00 €

Tästä voit selata läpi yritykseni tilin analytiikan ensimmäisen 8kk:n ajalta:

Tilaa tai kysy lisätietoa

Voit saada koulutukset sekä valmennukset myös verkkolaskulla, tämän lomakkeen kautta voit varata koulutuksen tai kysyä lisätietoa.