Palvelut ja hinnasto

Hinnasto sisältää matkakulut alueella Turku+35km, pidemmälle mentäessä matkakulut 1€/km yhteen suuntaan laskettuna. 
Ulkona tehtävät työt ovat talvitauolla 1.11 alkaen. 

Perus sisäpuhdistus


Perus sisäpuhdistus on hyvä valinta silloin kun halutaan pitää auto perussiistinä, alkaen hinnan peruspakettiin kuuluu 1h työtä ja erityisen likaiseen ajoneuvoon valitaan lisäpalvelu (mikä on erityisen likainen ajoneuvo?)

sis. imurointi, roskien poisto, kumimattojen pesu ja pintojen puhdistus (ei pienimpiä rakoja)


alkaen 105€

Premium sisäpuhdistus


Premium sisäpuhdistus on erittäin perusteellinen sisätilojen puhdistus, joka tehdään ajan kanssa laadulla. Autosta käydään läpi mm. kaikki pienimmätkin painikkeiden välit ja on oikea valinta silloin kun lopputuloksen toiveena on 'kuin uusi' ja haluat pitää autosi mahdollisimman hyvänä. Erityisen likainen ajoneuvo +150€.

sis. imurointi, kaikkien pintojen perusteellinen puhdistus, painikkeiden välit, ikkunoiden pesu, nahkapenkkien pesu ja hoitoaine, kangaspenkeille syväpuhdistus.


alkaen 300€

Budjettipuhdistus
 

Tiedätkö budjettisi ja asiat ajoneuvossa mitkä tarvitsee apua, muttet tiedä mikä palvelu olisi juuri sinulle sopiva tai tuntuuko ettei oikein mikään näistä ole sopiva? Kerro budjettisi ja ”to do” lista niin teen juuri sinulle räätälöidyn paketin! 
 

???

Cartec Ceramic Guard kestopinnoitus*


Keraaminen kestopinnoite on tehokkain suoja autollesi. Sisältää myös ulkopesun pien- ja raudanpoistolla sekä myllytyksen. Valmistajan myöntämä takuu 3 vuotta ja 4life takuu saatavilla.

Työ saatavilla toimitilassamme.


henkilöautot:
1-step 690€
2-step 890€
 
3-step kysy tarjous


tila-/pakettiauto +150€
suuri pakettiauto +300€ 

Koneellinen vahaus*


Koneellinen vahaus sisältää ulkopesun, pien- ja raudanpoiston sekä vahan joka lisätään koneellisesti pintaan. Tuo etenkin tummiin väreihin syvyyttä, kiiltoa ja poistaa pienimpiä pintanaarmuja.
Tästä pääset TikTok videooni, missä kerron ja näytän mikä on koneellinen vahaus.  


alkaen 150€

Koneellinen kiillotus/myllytys*


Koneellisella kiillotuksella poistetaan auton lakkapinnasta naarmuja, jotka ovat kertyneet siihen vuosien varrella mm. harjapesun johdosta. Auton pinta saa kiillon ja värinsä takaisin. Sisältää vahauksen. Tarkan tarjouksen laskemiseksi voit kertoa lomakkeella auton koon, värin, lakkapinnan kovuuden, nykyisen kunnon ja halutun lopputuloksen (1-step, 2-step tai 3-step). 

Tästä pääset TikTok videoon, missä kerron ja näytän steppien tarkoituksen. 

Tästä pääset TikTok videoon, missä kerron mitä myllytys on.  
Hologrammiton tulos takuulla, kysy lisää! 


alkaen 400€

Vikakoodien luku ja poisto


Muun palvelun yhteydessä 20€.


50€

Yksityisneuvonta Teams

Tarvitsetko apua autonhoidossa?

Yksityisneuvonta teams videopuheluna jolloin voit esim. näyttää ongelmakohdat mihin apua tarvitsee ja opastan ongelman ratkaisussa!
 

69€/h

Pikkukurssi

Tarvitsetko apua autonhoidossa?

Pikkukurssi soveltuu tietyn asian opetteluun. Haluatko pestä itse penkit, mutta et tiedä miten se kannattaisi tehdä ja miten saat mahdollisimman hyvää tulosta? Tulen opettamaan tämän tekemisen, jonka jälkeen osaat jatkossakin tehdä työn itsenäisesti hyvin. Pikkukurssin kesto max 3h, myllytysopetus ei ole mahdollinen pikkukurssilla. 

 

199€

Koulutuspäivä

Tarvitsetko apua autonhoidossa?

Koulutuspäivä esimerkiksi yrityksille, joilla työntekijät huolehtivat autonpuhdistuksesta yrityksen omissa tiloissa. Käymme läpi koko autonpuhdistusprosessin: ulkopesu, pien-, suolan- ja raudanpoisto, sisäpuhdistus, penkkien pesu ja auton vahaus. Lisäksi käymme läpi miksi mitäkin pitää tehdä ja mitä voi käydä jos sitä ei tehdä. Sisältää tuotesuositukset ja myös tuotteiden tilaus koulutuksen yhteydessä on mahdollinen. Toimitan myös kirjalliset ohjeet pesusta. Max. ryhmäkoko 6 henkilöä, lähetä tarjouspyyntö tästä isommille ryhmille. 

699€

Alkaen hinta = henkilöauto ilman lisäpalveluita. 

*töissä tulee löytyä oma tila missä auton pesu on mahdollinen, auton perusteellinen ja laadukas pesu ulkona ei ole mahdollinen 

Penkkien puhdistus, koirankarvojen poisto ja erityisen likainen ajoneuvo ovat lisäpalveluita, tiedustele palveluiden saatavuutta sekä hintaa yhteydenottolomakkeella. 


Rullaava Fillari 

Myös pyörähuolto saatavilla! Lue lisää: