UKK

1. Mitä Juoksevafiksari tekee?

Juoksevafiksari tekee auton puhdistuksia asiakkaan omissa tiloissa ja kesäisin sisäpuhdistuksia voidaan tehdä jopa kotipihallasi.

Palvelu on ollut hyvin suosittu etenkin yritysten keskuudessa. Juoksevafiksari voi tulla vaikka keskelle työmaata, kun saa edes yhden sähköpistokkeen lähettyville! Ei enää päänvaivaa siitä kuka auton/työkoneen vie, milloin, mitä kuljetus kustantaa, kauan se on poissa.. helppoa, eikö?

Ideana on tehdä auton puhdistuksesta mahdollisimman vaivatonta, siksi sinun ei siis enää tarvitse miettiä miten tuot autosi puhdistettavaksi, millä pääset takaisin puhdistuksen ajaksi tai vaikka milloin ehdit tuomaan auton. 

2. Mikä on erityisen likainen ajoneuvo? 

Esimerkiksi runsas määrä eläinten karvoja, hiekkaa, mutaa tai ruokaa johtaa siihen että joudun käyttämään normaalia enemmän työaikaa sekä puhdistusaineita päästäkseni hyvään lopputulokseen. Tämän vuoksi erityisen likaiset ajoneuvot vaativat aina lisäaikaa tapauskohtaisesti. Tarjouspyyntölomakkeella voit kertoa missä kunnossa ajoneuvo on sekä lähettää kuvia nykyisestä kunnosta, joiden avulla pystyn arvioimaan työn keston ja hinnan.

3. Teetkö myös asiakkaille joilla ei ole omaa tilaa?

Työt tehdään pääsääntöisesti asiakkaiden omissa tiloissa, mutta auton voi tuoda myös toimitilaamme hoitoon osoitteeseen Tuotekatu 4, 21200 Raisio! Tilassa onnistuu alle 2m korkeiden ajoneuvojen perus sisäpuhdistukset, premium sisäpuhdistukset, kevytpinnoitukset sekä kestopinnoitukset. Kesäisin hyvällä säällä perus sisäpuhdistukset onnistuvat myös omakotitalon/rivitalon pihalla tai vaikka keskellä työmaata. Ulkopesua vaativia töitä ei voida suorittaa pihalla.  
Jos kuitenkin haluat palvelun yritykseltäni, voimme varata yhteistyökumppanini Easy Garage 247 tee se itse hallin käyttöön ja tilataan työ sinne! 

4. Tarjoatteko myös ulkopesuja? 

Ulkopesua vaativat työt (myllytys, vahaus, kestopinnoitus) ovat toteutettavissa asiakkaan tilassa missä on painepesuri ja öljynerotuskaivo. Ulkopesuja vaativia töitä en pysty toteuttamaan ulkona yrityksen tarjoamalla laadulla Suomen lakien mukaisesti. Ulkona pesu voi auringon paistaessa polttaa pesuaineet kiinni lakkapintaan hyvin nopeasti ja tuuli voi kuivattaa pesuaineet lakkapintaan ennen vaikutusajan päättymistä, nämä voivat vaurioittaa auton pintaa. Ammattimainen pesu pihalla on kokonaan kielletty.

5. Miksi palveluilla on alkaen hinta?

Yritykselle tärkeimpiä asioita on tasainen laatu kaikissa töissä, jotta jokainen voi nauttia hyvästä tuloksesta lähtökohdasta riippumatta. Toinen auto vaatii enemmän työtä kun toinen, jolloin aikaa kuluu autokohtaisesti samaan tulokseen pääsemiseksi. Lisäksi myös auton koolla on suuri merkitys, kuinka kauan puhdistukseen menee aikaa. Yritys tekee puhdistuksia myös kuorma-autoille ja työkoneille.  

6. Miten kangaspenkit kuivataan pesun jälkeen?

Luoksetulevassa palvelussa penkit jäävät kuivumaan asiakkalle. Annan tapauskohtaisen ohjeistuksen palvelun jälkeen, asiakkaan on hyvä varautua sisätilanlämmittimellä ja jatkojohdolla. 

7. Voinko nähdä töiden tuloksia jostain?

Juoksevafiksari on erittäin aktiivinen TikTokissa, jossa yrityksellä onkin jo yli 50 tuhatta seuraajaa. Tästä löydät soittolistan videoihin töiden tuloksista. 

8. Mitä töitä toimitilassa tehdään? 

Toimitilamme on autonhoitotuotteiden myymälä, jossa on myynnissä pure:est ja Autoduden autonhoitotuotteita, myymälä sijaitsee osoitteessa Tuotekatu 4, 21200 Raisio. Toimitilassamme on autonhoitopalveluista saatavilla perus sekä premium sisäpuhdistukset sekä kaikki pinnoitustyöt. Toimitilan nosto-oven korkeus 2m, joten tätä korkeampia ajoneuvoja emme voi ottaa toimitilassa tehtäväksi.


AUTON PESU OMALLA PIHALLA (huomioi nämä jos haluat pestä oman autosi itse kotipihallasi) 

-Pesun tulee olla satunnaista (1-2 kertaa kuukaudessa)
-Liuottimia ei saa käyttää. Vain biohajoavia tuotteita saa käyttää 
-Pesuvedet tulee imeyttää maahan, eli kemikaalit eivät saa mennä pohja- tai avovesiin tai sadevesiviemäreihin
-Kadulla, puistossa ja useimmiten taloyhtiöiden pihassa pesu on kielletty
-Pohjavesialueilla sijaitsevalla kiinteistöllä on pesu sallittu vain tähän tarkoitukseen rakennetulla pesupaikalla jossa on hiekan- ja öljynerotuskaivo

 Auringossa pesu voi polttaa pesuaineet kiinni lakkapintaan hyvin nopeasti ja tuuli voi kuivattaa pesuaineet lakkapintaan ennen vaikutusajan päättymistä.


AKUN KOODAUS

Uudemmissa BMW:n malleissa on IBS eli Intelligent Battery System, joka mukauttaa latausta akun iän, kunnon ja tyypin mukaan. Tämän takia akun vaihdon yhteydessä tulee ajotietokoneelle kertoa että akku on uusi ja vanhan latauksen tiedot täytyy poistaa muistista.

Välittömiä ongelmia ei välttämättä tule, mutta jos tätä ohjelmointia ei tehdä niin se voi lyhentää akun käyttöikää ja jopa vahingoittaa auton sähköjärjestelmää.

Jos akun koko muuttuu vaihdon yhteydessä niin ohjelmoimatta jättäminen tarkoittaa että silloin auto lataa akkua liikaa, joka rasittaa akkua sekä laturia todella paljon tai vastaavasti lataa liian vähän, jolloin akku ei ikinä täyty joka aiheuttaa esimerkiksi kylmällä kelillä käynnistettäessä ongelmia koska varausta ei ole riittävästi.

DPF REGENEROINTI

Kun auto ei onnistu regeneroimaan hiukkassuodatinta itse, saattaa auto mennä rajoitettuun tilaan. Tehot voivat vähentyä ja jopa moottorin vikavalo syttyä. DPF:n pakotetulla regeneroinnilla voidaan saada DPF poltettua puhtaaksi jolla ongelma saadaan korjattua. Jos tätä ei tee niin pahimmassa tapauksessa voi olla koko hiukkassuodattimen uusiminen joka voi maksaa jopa tuhansia.TIETOA MINUSTA

Olen 27-vuotias nainen Turusta. Olen päättänyt opiskelun autoalalla helmikuussa 2021 ja olen ollut noin 9 vuotta autoharrastuksen parissa. 
Itselläni on aito kiinnostus alaa kohtaan, joka näkyy aina työnjäljessä. Kiinnostuksen lisäksi olen käynyt kursseja autonhoidon eri osa-alueisiin, mm. myllytykseen sekä pinnoitukseen. 
Kokemusta  vaihtoautojen myyntifikseistä on 3 vuotta. 

Yrityksen palvelut eivät rajoitu autonpuhdistukseen, tarjoan palveluita myös yritysasiakkaille jotka haluavat ulkoistaa mm. markkinointia ja asiakaspalvelua. UGC (User-Generated Content) on hyvin suosittu palveluni, jossa teen yritykselle markkinointia oman kokemukseni ja rehellisen mielipiteeni mukaan. 

Yritykselle tärkeitä arvoja ovat mm. rehellisyys, ammatillisuus, käytännöllisyys, luotettavuus ja tehokkuus, jotka näkyvät päivittäisessä tekemisessä.

 

Toimin yksityisenä elinkeinonharjoittajana 2990620-1.
Yrityksellä on voimassaoleva vastuuvakuutus.