Toimipisteen avajaiset

Juoksevafiksari järjestää ensimmäisen toimipisteen avajaiset 6.4!

Toimitilassamme on tarjolla autonhoitotuotteita sekä palveluita, arvontoja ja kaikkea muuta mukavaa, josta suuntamme jatkoille isoon juhlatilaan lähettyville, jossa on vastassa pizzabuffa, juomaa ja viihdettä! Jatkoille ei ole pääsymaksua ja tarjoamme pizzat sekä viihteen!

Päivälle on järjestetty majoitusta erittäin edullisesti pidemmältä tuleville, joka sijaitsee juhlapaikan kanssa samassa, huoneita on toki rajoitetusti niin varaathan huoneesi ajoissa! Myös saunatila varattavissa! 
Tästä saat tilattua tarkemman infon sähköpostiisi ja varattua paikkasi, lähetämme infon sähköpostiisi kun aikataulu ja viihdepuoli on tarkemmin selvillä! (info lähetetty 1.4)
Arvostaisimme suuresti jos ilmoittautuisit kun pääsy on varma, ettemme varaa liikaa ruokaa paikalle :) 
klo 12-16 toimitilassa ja klo 17-> jatkot. Hotellilla on hyvin ilmaisia parkkipaikkoja, eikä siirtymääkään ole kun pari kilometriä!  

 Pääset varaamaan majoituksen erittäin edullisesti (jopa -50%) www.westsidehotel.fi alekoodilla JUOKSEVAFIKSARI tai suoraan TÄSTÄ, etuhinta saatavilla 6.4-7.4 varaukseen. 

Toimitilamme sijaitsee Raisiossa.
Tarvitsetko lisätietoa mm. majoituksen varaamisesta? Voit soittaa, laittaa viestiä whatsappiin tai laittaa sähköpostia niin kerron lisää! :) 

0417433804

Juoksevafiksari@gmail.com