Toimitusehdot ja tietosuojakäytäntö

ASIAKASTIEDOT

Asiakkaan tulee tilauksen yhteydessä ilmoittaa nimi, sähköpostiosoite sekä toimitusosoite.

Asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

ASIAKASTIEDOT JA KLARNA

Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksutapoja, saatamme kaupan ostotapahtuman yhteydessä välittää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

TOIMITUS 

Verkkokauppa:
Matkahuolto toimittaa verkkokaupan tilaukset.  

Lähellä-paketti ja XXS-paketti Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. Kuljetus on hiilineutraali. 

Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. Kuljetus on hiilineutraali.


Kurssit toteutetaan viikon sisällä maksun saapumisesta, ellei toisin sovita.  
Lahjakortit lähetetään välittömästi maksun saavuttua ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Katso lähin Matkahuollon palvelupiste: https://www.matkahuolto.fi/palvelupisteet 


PALAUTUS

Kaikilla verkkokaupan kuluttajatilauksilla on 14pv palautusoikeus. Alennushinnan tuotteissa ei palautusoikeutta. Palautus onnistuu lähettämällä palautuspyyntö sähköpostitse juoksevafiksari@gmail.com, kirjoita otsikoksi palautus ja kirjoita viestikenttään tilausnumero. Tämän jälkeen saat paluuviestinä ohjeet, palautuksen postimaksun hoitaa asiakas itse. Tuote hyvitetään kun se on tarkistettu, tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan käyttämättömänä. Tarkastamme aina kaikki palautetut tuotteet, ennen kun teemme hyvityksen.

Huom! Noutamaton lähetys ei ole sama asia, kun tuotteen palautus. Veloitamme kaikista noutamattomista lähetyksistä toimitus- ja käsittelykuluja 20€. Maksu vastaa suuruudeltaan palautuksen, toimituksen sekä käsittelyn todellisia kustannuksia. Jos haluat perua tilauksen sen jälkeen, kun se on lähetetty, on sinun noudettava paketti postitoimipaikastasi ja lähetettävä takaisin meille. Jos pakettia ei noudeta, se rekisteröityy automaattisesti ei-noudetuksi ja se laskutetaan jälkikäteen.

 Yritys: Fiksipaja Oy y-tunnus 3427054-3