Valostoren ja Autoduden koodi aktivoituu automaattisesti linkistä, klikkaa vain logosta sivu auki :)
Koodilla JFTESTI -15% ensimmäisestä varauksesta ja koodilla JUOKSEVAFIKSARI kaikki varaukset -10%. 

Passilla peset edullisimmin: 79€/5h

WhatsApp autonhoitoneuvontaryhmä:  

Haluatko keskustella autonhoidosta tai vaikka päivän kuulumisista? Nyt saat kysyä mitä vaan autonhoitoon liittyen yksityisessä WhatsApp ryhmässä, vain 4,99€/kk!

(tilaus uusiutuu kuukausittain, kunnes se peruutetaan.) 

Juoksevafiksari verkkokauppa:

Avaimenperä

Aguel Designin suunnittelema ja tekemä puinen avaimenperä. Tuote tukee suomalaista pienyritystä, joka tekee laadukasta käsityötä. Jokainen avaimenperä on uniikilla kuvioinnilla, materiaalina eukalyptuspintainen ohutviiluvaneri. 

20,00 €

TikTok valmennus yrityksille

"Tilasin TikTok koulutuksen Teamsin välityksellä. Sain paljon uusia ideoita sekä ahaa-elämyksiä videoihin, joita aiomme hyödyntää yrityksessämme. Koulutuksessa jaetut vinkit perustuvat omaan kokemukseen ja testaukseen, joten niitä voi hyvin mielin lähteä kokeilemaan omallakin tilillä. Suosittelen koulutusta kaikille TikTok uraansa aloitteleville, sparrausta kaipaaville tai vanhoillekin konkareille, jotka kaipaavat tietojen päivitystä." - Veera-Amnelin Kylämäki TikTok on tällä hetkellä ladatuin somealusta ja yrityksen pitää näkyä siellä missä asiakkaatkin ovat!   Itse tehdyllä mainonnalla saat melkein aina parempia tuloksia, kun ulkoistamalla sen.  Mitä valmennukseen sisältyy?  Keskitymme TikTokin orgaanisen (ei-maksetun) näkyvyyden parantamiseen. Tämä on yrityksen markkinoinnissa erittäin suuri etu, koska markkinointikulut saadaan alas. Emme myöskään tarvitse järjestelmäkameraa, ammattilaisia editoimaan videoita tai näyttelijöitä: oma puhelin ja halu markkinoida riittää!  Tulemme käymään valmennuksen aikana läpi mm: Miksi yrityksen kannattaa olla TikTokissa?  Millainen sisältö toimii parhaiten? TikTok kanavakulttuuri Miten voit saada näkyvyyttä TikTokissa Kanavalla saavutettavat kohderyhmät  Mikä itselläni on toiminut ja miksi  Mitkä voisi olla juuri sinun yrityksellesi hyviä keinoja markkinoida  Mitä videoissa kannattaa tehdä Miten saada pienillä asioilla yrityksen markkinoinnista hieman kiinnostavampi asiakkaille Millä tavoin voit löytää unelma-asiakkaasi Vastaan myös kaikkiin kysymyksiin mitä valmennuksen aikana herää! Valmennus toteutetaan Teamsin välityksellä. Yksityisessä valmennuksessa samasta yrityksestä saa tulla mukaan useampi osallistuja, kuitenkin max. 4 henkilöä.   Miksi juuri tämä valmennus? Lue lisää valmennuksesta sekä kokemuksestani    TÄSTÄ       Valmennuksen jälkeen saat vielä tiivistelmän sähköpostiisi ja n. muutaman viikon kuluttua (riippuen kuinka ahkerasti olet TikTokissa mainostanut) käymme vielä yksityisen Teams palaverin. Silloin käymme läpi toteutettua markkinointia kanavassa: mitä hyvää videoissa on, miksi toinen on menestynyt kun toinen ei, onko jotain parannettavaa tai muuta palautetta :)    Yksityinen valmennus : Valmennukseen osallistuu vain sinun yrityksesi, jolla saadaan paljon tehokkaampi valmennus aikaiseksi, koska voimme käyttää 100% ajasta juuri sinun yrityksen markkinoinnin edistämiseen. Käymme läpi mitkä ovat hyviä markkinointitapoja juuri sinun yritykselle ja miten sinun yrityksesi videoista saadaan toimivia. Saatte valita valmennukselle teidän aikatauluun sopivan päivän.  Yritysasiakkaana saat valmennuksen myös laskulla. Voit tilata valmennuksen myös allaolevalta lomakkeelta tai soittamalla 0417433804 .

399,00 €

Autonpuhdistus koulutus

Tarvitsetko apua autonhoidossa?  -Yksityisneuvonta teams videopuheluna, sisältää neuvonnan esim. tietyn tahran poistoon, jolloin voit näyttää ongelmakohdan mihin apua tarvitsee!  - Koulutuspäivä esimerkiksi yrityksille, joilla työntekijät huolehtivat autonpuhdistuksesta yrityksen omissa tiloissa. Käymme läpi koko autonpuhdistusprosessin: ulkopesu, pien-, suolan- ja raudanpoisto, sisäpuhdistus, penkkien pesu ja auton vahaus. Lisäksi käymme läpi miksi mitäkin pitää tehdä ja mitä voi käydä jos sitä ei tehdä.  - Pikakurssi soveltuu tietyn asian opetteluun. Haluatko pestä itse penkit, mutta et tiedä miten se kannattaisi tehdä ja miten saat mahdollisimman hyvää tulosta? Tulen opettamaan tämän tekemisen, jonka jälkeen osaat jatkossakin tehdä työn itsenäisesti hyvin.  Koulutukset voitaan toteuttaa teamsin välityksellä tai asiakkaan omissa tiloissa. Yli Turku+35km alueelta menevistä kilometreistä laskutetaan erikseen. 

Alkaen 69,00 €

Lahjakortti

Anna lahjaksi puhdas auto! Juoksevafiksari tekee auton puhdistuksia myös hyväntekeväisyytenä vähävaraisille. Voit tukea tätä toimintaa ostamalla lahjakortin haluamallasi summalla ja kirjoittamalla lisätietokenttään "hyväntekeväisyyteen".  Maksun vahvistuttua saat sähköpostiisi lahjakortin koodin joka on voimassa 6kk ostopäivästä. Hyväntekeväisyyteen ostetuissa lahjakorteissa ei tule ostajalle koodia, tästä tulee vahvistus maksun saapumisesta, sekä tieto kun arvo on lisätty ylös.  Otathan yhteyttä asiakaspalveluun jos tarvitset lahjakortille arvon, joka ei löydy valmiiksi valikoimasta tai et tiedä minkä arvoinen lahjakortti olisi sopiva.

Alkaen 50,00 €


    Linkit avautuvat uudessa ikkunassa